Inici PREMSA VALENCIANA S’aprova el plec de condicions per a licitar la zona blava de...

S’aprova el plec de condicions per a licitar la zona blava de Vinaròs

176

L’Ajuntament aprova el plec de condicions per a licitar el servei de la zona blava

El nou contracte mantindrà les tarifes que s’aplicaven fins ara i incorporarà millores com la posada en marxa d’una aplicació per a telèfons mòbils que permetrà acumular minuts d’aparcament

 

 

L’Ajuntament ha aprovat en ple ordinari el nou plec de condicions per a licitar el servei de la zona blava per un període de quatre anys sense possibilitat de prorroga. Cal assenyalar que s’han incorporat diverses millores, per tal de garantir una prestació de qualitat als veïns, a més d’una reducció del 10% de les places amb motiu de la creació d’aparcamotos, així com de noves zones de càrrega i descàrrega.

L’alcalde, Guillem Alsina, ha detallat les noves condicions on destaca l’increment del cànon fixe a l’Ajuntament que ascendirà fins als 192.000€ anuals a l’alça, fet que permetrà augmentar els ingressos pel servei. Una altra de les novetats serà la posada en marxa d’una aplicació per a telèfons mòbils per facilitar als usuaris el control del temps d’estacionament i fins i tot acumular minuts per a les properes vegades.

Així mateix, també es col·locaran panells informatius a les entrades dels pàrquings soterrats per indicar les places disponibles en temps real. S’ampliaran els parquímetres de la zona blava amb cinc màquines noves que inclouran l’opció de pagament amb targeta.

Pel que fa a les tarifes, horaris i abonaments, Alsina comentava que es mantindran amb les mateixes condicions que s’oferien fins ara, incloent també la gratuïtat dels primers 30 minuts d’estacionament al pàrquing soterrat.

En els propers dies s’iniciarà la licitació pública del servei amb l’objectiu d’atorgar l’adjudicació abans de l’estiu.

Article anteriorL’aigua raja per la Font de Sant Pere
Article següentEl Mucbe exposa els retrats més personals de José Rambla, l’artista de la llum