Inici COMARQUES Sant Rafael del Riu reforma el seu consultori mèdic

Sant Rafael del Riu reforma el seu consultori mèdic

319

Sant Rafael del Riu ha millorat el seu consultori mèdic després de les obres de reforma escomeses i la millora en l’equipament del centre que permet prestar un millor servei a tots els veïns. Cal tindre en compte que les actuacions han permés adaptar el consultori a la normativa vigent en matèria d’eficiència energètica, accessibilitat, higiene i salut. Amb una reforma d’elements com la renovació del sòl, construcció de banys accessibles per a persones amb mobilitat reduïda, i ampliació i instal·lació de portes i finestres, hui el servei que es presta als veïns és de major qualitat i confortabilitat per a tots.

L’alcalde, Domingo Giner, ha posat en valor aquesta actuació que “permet millorar els espais on treballen els nostres professionals sanitaris i que, en definitiva, procuren una millor qualitat en la prestació d’un servei tan important al nostre poble com és el sanitari”.

Amb la prestació de servei ja en aquestes instal·lacions conclou l’actuació iniciada gràcies a una subvenció de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública per valor de 33.541,20 € i una aportació de l’Ajuntament per valor de 2.426,24 €.

“Des de l’Ajuntament continuarem impulsant aquest tipus d’actuacions en serveis tan importants per a la nostra població com és el sanitari, perquè es tradueix en millor qualitat de vida i millor futur per al nostre poble”, ha incidit l’alcalde.