Inici COMARQUES Sant Jordi prepara un mes d´agost de turisme responsable

Sant Jordi prepara un mes d´agost de turisme responsable

224

L’Ajuntament de Sant Jordi prepara un mes d’agost de turisme responsable amb més desinfeccions en tot el municipi. El consistori ha incorporat així els treballs d’una empresa especialitzada en labors de desinfecció al seu dispositiu extraordinari de prevenció que està duent a terme labors diàries de neteja en tot el municipi. D’aqueixa manera, l’Ajuntament ha augmentat encara més les rutines de neteja i desinfecció tant del nucli urbà de Sant Jordi, al costat d’agricultors voluntaris, com a la urbanització Panoràmica Golf, on treballen intensament en aqueixes labors tres empreses locals de manteniment amb la recent incorporació d’aquesta empresa especialitzada.

L’alcalde, Iván Sánchez, col·labora en els treballs i coordinació de tot el dispositiu. “Portem mesos netejant cada dia els nostres carrers i dependències públiques, desinfectant cada racó del nostre poble i ara no podem baixar la guàrdia. Agost és el mes turístic per excel·lència i hem de ser un destí segur per als quals vénen a visitar-nos i sobretot garantir el turisme responsable per a preservar la seguretat dels quals vivim ací durant tot l’any”.
En aqueix sentit, ha assegurat que “des de l’Ajuntament hem posat tots els nostres esforços i recursos per a preparar-nos davant l’arribada de més turistes. La nostra obsessió i ocupació prioritària cada dia és disposar de la màxima prevenció per a guanyar temps i camí a la malaltia”.

És per això que l’alcalde ha insistit en la importància de continuar complint totes les recomanacions bàsiques com són l’ús de les màscares, el manteniment de la distància de seguretat i la higiene amb la rentada freqüent de mans o ús de gel hidroalcohólico, perquè tal com ha assenyalat “sense la col·laboració individual de cada persona, ja siga veí o visitant, no serveix de res tota la prevenció que puguem fer des de l’Ajuntament. Per això, torne a fer una crida a la màxima prudència i prevenció per a entre tots seguir avant”.

Cal assenyalar que les empreses col·laboradores de l’Ajuntament de Sant Jordi en prevenció de la Covid-19 són: Golf i Jardins 2018 S.L, Avança Golf Panoràmica S.L, Jardins Lázaro S.L, i s’ha reforçat el dispositiu amb la contractació de Tetma que hui divendres ha realitzat noves desinfeccions.

Article anteriorLos vecinos bautizan al Paseo “Febrer soriano y doble fila” y piden soluciones
Article següentEstudios Mi Arquitecto de Benicarló, Mejor Empresa de Construcción modular en España 2020