Inici COMARQUES BAIX MAESTRAT Sant Jordi intensifica les labors de neteja i desinfecció davant la imminent arribada de...

Sant Jordi intensifica les labors de neteja i desinfecció davant la imminent arribada de més turistes

434

· L´Ajuntament col·labora amb agricultors voluntaris al poble i amb tres empreses de neteja en Panorámica Golf

· Sánchez: “Reforcem el dispositiu de neteja davant la pròxima arribada de més turistes en aquesta segona quinzena de mes”

L’Ajuntament de Sant Jordi intensifica les labors de neteja de desinfecció del municipi davant la imminent arribada de més turistes ja a partir d’aquesta segona quinzena del mes de juliol. Així, el consistori ha augmentat encara més les rutines de neteja i desinfecció tant del nucli urbà de Sant Jordi, al costat d’agricultors voluntaris, com a la urbanització Panoràmica Golf, on treballen intensament en aqueixes labors tres empreses locals de manteniment i demà s’incorpora una quarta companyia.

L’alcalde, Iván Sánchez, ha comprovat el funcionament del dispositiu de desinfecció i ha explicat que “intensifiquem aquests treballs que portem fent durant mesos. Aquests dies es preveu l’arribada de més turistes i visitants i hem d’estar preparats. Estem posant tots els nostres recursos a la disposició de la màxima prevenció per a guanyar temps i camí a la malaltia”.

En aqueix sentit, Sánchez ha recordat la importància de continuar complint totes les recomanacions bàsiques com són l’ús de les mascaretes, el manteniment de la distància de seguretat i la higiene amb la rentada freqüent de mans o ús de gel hidroalcohòlic.

“Estem fent un gran esforç en mitjans, però sense la col·laboració individual de cada persona, ja siga veí o visitant, no serveix de res. Per això, torne a fer una crida a la màxima prudència i prevenció per a entre tots seguir avant”.

Cal assenyalar que les empreses col·laboradores de l’Ajuntament de Sant Jordi en prevenció de la Covid-19 són: Golf i Jardins 2018 S.L, Avança Golf Panoràmica S.L, Jardins Lázaro S.L, i es reforçarà el dispositiu amb la contractació de Tetma com feia fins ara quan ha sigut necessari també durant aquest temps.