Inici COMARQUES BAIX MAESTRAT Sant Jordi comença la millora del vial que conecta Panoràmica i la...

Sant Jordi comença la millora del vial que conecta Panoràmica i la ciutat

203

L’Ajuntament de Sant Jordi ha iniciat ja les obres d’ampliació i millora del vial que uneix la urbanització Panoràmica Golf amb el nucli urbà de Sant Jordi. Aquesta iniciativa compta amb un pressupost municipal de prop de 300.000 euros i millorarà la seguretat viària i la comunicació entre els dos nuclis poblacionals del municipi.

L’alcalde de Sant Jordi, Iván Sánchez, ha explicat que “l’objectiu d’aquesta ambiciosa actuació és millorar la qualitat de vida de tots els veïns, amb una millora que ens uneix més encara com a poble”.Cal tindre en compte a més que aquesta carretera és molt utilitzada pels agricultors de la zona.

Actualment han començat els treballs de la primera fase d’aquest projecte que consisteix en l’ampliació en el tram que comprén des dels accessos de Panoràmica fins al primer creue direcció Sant Jordi, una distància aproximada de 1,5 quilòmetres. L’Ajuntament continuarà amb l’ampliació dels següents trams fins a completar els 8 quilòmetres que aproximadament hi ha fins al municipi i l’última fase del projecte serà l’asfaltat del vial.

L’alcalde ha destacat a més que “per a l’Ajuntament aquesta actuació és molt important no sols per aqueixes millores de seguretat viària i qualitat de vida sinó també en el que ha de veure amb unir els nostres dos nuclis urbans, som un mateix poble i estem molt units. Amb aquesta millora, encara més”.

Article anteriorL’Ermita de Vinaròs a punt per celebrar la festa de la patrona
Article següentLa suspensió de la taxa d’ocupació de via pública durant 1 any arribarà al Plenari de Benicarló