Inici BENICARLÓ Sanitat es reuneix per iniciar la desescalada amb els sectors de l’oci...

Sanitat es reuneix per iniciar la desescalada amb els sectors de l’oci i l’hostaleria

370

• La voluntat de la Conselleria i el sector és iniciar el procés de desescalada amb l’obertura de l’hostaleria en espais a l’aire lliure
• El 9 de març es produirà una nova reunió per a valorar l’efecte provocat per les noves mesures

València (23.02.21). La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha acollit aquest dimarts una reunió en la qual ha participat la subdirectora general d’Epidemiologia, Hermelinda Vanaclocha, al costat de diferents tècnics de Salut Pública, amb els principals representants del sector de l’hostaleria i l’oci. L’objectiu ha sigut analitzar i planificar les mesures que recollirà el pròxim pla de desescalada a partir de l’1 de març en la Comunitat Valenciana.

D’aquesta manera, en aquesta reunió de treball, la Mesa de diàleg constituïda la setmana passada amb sengles sectors econòmics, ha continuat analitzant els temes i mesures necessàries per a iniciar la desescalada amb la màxima seguretat.

La voluntat de la Conselleria i del sector és iniciar el procés amb l’obertura de l’hostaleria en tota la Comunitat Valenciana en els espais a l’aire lliure.

A la trobada han assistit el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer; el president de la Confederació Empresarial de la Comunitat Valenciana (CEV), Salvador Navarro; el president de la Confederació Empresarial d’Hostaleria i Turisme de la Comunitat Valenciana (COHOSTUR), Manuel Espinar; el president de la Federació d’Oci, Turisme i Joc de la Comunitat Valenciana (FOTUR), Víctor Pérez; i el president de l’Associació Hostalera de Castelló (ASHOCAS), Álvaro Amores.

Durant la reunió, s’ha acordat una nova trobada per al 9 de març en el qual es valorarà l’efecte provocat per les noves mesures.

Article anteriorTemer, Amar, Vivir (autoayuda)
Article següentL’Aula Municipal de Teatre de Vinaròs inicia el nou curs