Inici BENICARLÓ S’adjudiquen les obres de l’antiga N-340 i la urbanització del carrer de...

S’adjudiquen les obres de l’antiga N-340 i la urbanització del carrer de València

396

Les actuacions de la N-340 s’han adjudicat per un import de 697.052,73 euros (IVA inclòs), mentre que les del carrer de València s’han adjudicat per 190.189,56 euros (IVA inclòs). Les obres tenen un període d’execució de cinc i quatre mesos, respectivament.

L’Ajuntament de Benicarló ha adjudicat la transformació en via urbana de l’antiga N-340, que va des del carrer d’Alcalà de Xivert fins al carrer de Vinaròs, i la urbanització del tram del carrer de València que va des del carrer del Doctor Fléming fins al Passeig Marítim.

Pel que fa a les obres de la primera fase del tram urbà de l’antiga N-340, s’han adjudicat a l’empresa Binaria Compañía General de Construcciones, S.L. per un import de 697.052,73 euros (IVA inclòs). Les actuacions, que es duran a terme en dos dels set quilòmetres que ocupa el tram municipal, consistiran a construir quatre redones que estaran ubicades a l’altura de l’avinguda del Maestrat, l’avinguda de Febrer Soriano, el carrer d’Ulldecona i el carrer del Puig de la Nau.

La zona de pas dels vehicles quedarà completament diferenciada de la zona de pas dels vianants i vehicles no motoritzats i s’instal·larà enllumenat públic pel lateral de la calçada. També es reforçarà la il·luminació en les quatre redones.

El termini d’execució de les obres està previst que s’allargue durant cinc mesos.

Respecte de la urbanització del carrer de València, les obres s’han adjudicat a l’empresa Elecnor, S. A. per un import de 190.189,56 euros (IVA inclòs). Els treballs, que inclouran la instal·lació de la xarxa de clavegueram, xarxa d’abastiment d’aigua, d’electricitat i de telefonia, afectaran al tram de vial que va entre el carrer del Doctor Fléming i el Passeig Marítim i tenen un període d’execució previst de quatre mesos.

Article anteriorLa regidora de Cultura, Anna Fibla, visita el jaciment del poblat iber del Puig de l’ermita
Article següentLa Torre de Càlig mostra la seua restauració a 300 veïns i visitants