Inici ALTRES NOTICIES ‘Retweet Ràdio’ el programa de Radio Benicarló fet per alumnes dels 11...

‘Retweet Ràdio’ el programa de Radio Benicarló fet per alumnes dels 11 centres educatius de la ciutat

272

El programa s’emetrà els dilluns, dimecres i divendres després del magazín ‘Veus de Casa’. L’espai és fruit de la col·laboració de tota la comunitat educativa (alumnat, professorat i famílies) i comptarà amb la participació dels 11 centres educatius de Benicarló.

El proper dilluns 25 de maig començaran les emissions de ‘Retweet Ràdio’, un programa que s’emetrà a través de Ràdio Benicarló i en el qual participarà l’alumnat dels 11 centres educatius de Benicarló, des dels centres d’educació infantil i primària públics i concertat fins als d’educació secundària, també públics i concertat, el Centre Integrat Públic de Formació Professional, el Conservatori Mestre Feliu i l’Escola de Persones Adultes.

El programa, que comptarà amb una sintonia composta per a l’ocasió pels alumnes del Conservatori Mestre Feliu, s’ha concebut com un espai de trobada que permetrà connectar la totalitat dels membres de la comunitat educativa, és a dir, alumnat, professorat i famílies, i els continguts inclouran tot tipus de propostes educatives, des de literàries i científiques fins a musicals o lúdiques.

L’alcaldessa, Xaro Miralles, responsable de l’Àrea d’Educació, ha assegurat que «és una satisfacció que el món educatiu haja pensat en l’emissora municipal com a mitjà per a comunicar-se amb totes les famílies» i ha destacat que «en aquesta situació tan complicada que estem vivint, aquest projecte permetrà recuperar els vincles entre l’alumnat i reforçarà el paper de l’escola com a comunitat».

La inspectora d’educació Sonia Ibáñez, impulsora del projecte, ha remarcat que «en un moment en què hem hagut de reinventar els centres educatius i passar d’una educació presencial a una educació a distància, hem vist oportú potenciar el recurs de la ràdio municipal per a posar en contacte alumnes, professors i famílies».

La inspectora ha agraït la predisposició de tota la comunitat educativa i de l’Ajuntament de Benicarló per a dur endavant aquest projecte i ha felicitat expressament Myriam Moya ‘Mymi’, alumna del cicle formatiu d’Animació Sociocultural y Turística de l’IES Ramón Cid, que exercirà la coordinació, l’assessorament i el muntatge de tots els programes.

‘Retweet Ràdio’ es podrà escoltar els dilluns dimecres i divendres just després del magazín Veus de Casa, que s’emet cada dia a les 11.00 hores i a les 18.00 hores. Cadascun dels espais tindrà una durada de 15 minuts i està previst que cada setmana participen els 11 centres.

Article anteriorLa Zona Blava torna a estar activa avui a Benicarló
Article següentFACSA analitzarà la presència del coronavirus a les aigües residuals de Vinaròs