Inici VINARÒS Resultats del Club Balonmano Vinaròs

Resultats del Club Balonmano Vinaròs

628

Mal cap de setmana per els equips locals per al que els resultats diuen, però Bo en quants a les sensacions.
Van perdre tots els equips de baix, cosa previsible per ser equips de primer any i nous en les categorías, però el important es que van donar la cara. La alegría ens la va donar el senior guanyat de forma clara el derbi a la pista del Benicarló.

Infantil masc. Prefe. Nort 1

U. E. Betxí. 20 C. Bm. Vinaròs. 15

Vinaròs. Iván Pomada, Minerva Aguilar, Ibai Martin(8), Alexis Federico(1), Eric Segarra(2), Abel Julve(3) i David Constantin. Partit molt disputat per part dels nostres i en molt bones sensacions al ser un equip nou en xiquets i xiquetes que es el primer any que juguen. El principal el divertiment i les ganes per disfrutar i seguir aprenent.

Cadet masc prefe nort 1

C. H. Vila-real. 27 C.Bm. Vinaròs 26

Vinaròs. Amaré, Ibai, Nestor(2), Raga (11), Biel(5), Martín (3) i Unai (5). Partit en final d’infart entre el vilarealencs i els vinarossencs. On hem arribat en possibilitats d’empatar, fins a l’últim suspir. L’encontre es pot definir com a dos parts totalment diferenciades. Una primera part, la qual s’ha començat relativament bé. Però a partir del minut 15, una successió de imprecisions de l’equip visitant, ha provocat que els locals agafen un avantatge important, doblant-li amb el marcador (16-8). Però, el nostre equip, durant el descans ha recapacitat en tot allò que s’ha fet malament, i han tirat d’orgull. Fent una segona part memorable, on només l’electrònic ha sigut desfavorable. Lluita en defensa, transicions en atac perfectament executades i una llegida molt correcta del que demanava el partit, han sigut les claus, de la quasi remontada. On s’ha fet un parcial de 11-18 al nostre favor. Només dir que si s’entrena així i es posa el seny i l’empeny necessari, este equip ens pot donar moltes alegries. Força Cadets!!!!!

Juvenil 2 Div nort 1

Bars Tudor C.Bm Vinaròs. 19 H.Onda. 26

Vinaròs. Pol, Nogales, Dani, Sergi(4), Quim (3), Rubén, Casanova(3), Ayza, Victor (3), Marcos (2), Iker(3) i Sebas (1). Debut a casa del nostre juvenil davant de un experimentat Onda en casi tot jugadors de segon any que al hora de la veritat van estar més encertats. Primera part molt igualada i fins els últims minuts sempre manant els rogets per diferències mínimes, fins els últims minuts que els taulellers van agafat un marge de 3 gols per arribar al descans. La segona part el Tudor ho va intentar posan se a 4 gols després de anar perden fins de 8 gols, pero les pèrdues de balón no forçats, els nervis i el saber estar del Onda van acabar per diluir la reacció vinarossenca.

Senior masc prefe nort 3

C.H. Benicarló. 24 Farmateca C. Bm. Vinaròs 28

Vinaròs. Carlos, Marc, joan(3), Ian(1), Nahuel(3), Martin(4), Rubén (4), Eddy(9), Agustí, Serrano, Max(3) i Sergi(1). Primera victoria de la temporada i si es al derbi encara té més valor. El Farmateca no va volver problemas i de un principio va anar a per el partit sense contemplaciones i fent per momentos un gran handbol. Desde Carlos que va estar molt acertar a la primera part fins els jugadors que surten de la banqueta van anar a trencar el partit i ho van aconseguir agafant de seguida 7 gols d’avantatge. En una gran defensa es recuperable balón i permitía sortir a la contra una i altra vegada. Els locals van variar la defensa i va fer una mixta al llançador dels nostres, Eddy, però el partit estava aon volia el Farmateca. El 7-14 al descans deia be lo que pasaba a la pista. La segona part va continuar igual, el Benicarló en la mixta i el Vinaròs a aprofitar les contres fins l’últim quart que el Benicarló va apretar més en defensa i el Vinaròs va perdre el lloc a la pista i en preses i pèrdues de balons tontes van donar ales als benicarlandos i van maquillar el resultat.