Inici VINARÒS Resultats C.N. Vinaròs, amb 3 representants al Campionat D’Espanya Absolut

Resultats C.N. Vinaròs, amb 3 representants al Campionat D’Espanya Absolut

435

Campionat d’Espanya Absolut d’hivern

Del 23 al 26 de novembre, es va celebrar el Campionat d’Espanya Absolut d’hivern en piscina de 25 metres, a les fantàstiques instal·lacions del Club Natació Barcelona.
El Club Natació Vinaròs es va desplaçar en 3 nadadors Llum Serret, que tot i ser de la categoria junior, ja té mínimes absolutes, per poder participar-hi, Mar Vea, que va estar en les seves marques i David León que aquesta competició es va quedar a les portes de la final dels 200m papallona, una nova experiència per poder gaudir de veure’s i competir en moltes de les figures nacionals.

 

2° Control de marques provincial

El cap de setmana del 25/26 en la piscina municipal de Castelló es va celebrar el 2° Control de marques provincial, on el Club va participar en: Jesús Sancho, Andreu Navarro, Miquel Segarra, Ian Calvo, Martí Forner, Pere Simó, Angels Meseguer, Clàudia Matamoros, Irina Sebastià, Angels Ferrer, Sara Vea, Carla Bernial, Aura Pérez i Ainhoa Garcia.
Els resultats no van estar massa bons majoritàriament, ja que la majoria dels nadadors van haver de compaginar la setmana anterior amb l’entreno i els estudis, el qual va afectar els resultats, tot i això encara queda molta temporada per poder fer mínimes autonòmiques i nacionals.

Article anterior(Fotogalería) Las mejores fotos del encendido de luces Vinaròs
Article següentRaúl Resino, una estrella michelín con productos de nuestra lonja y tierra