Inici VINARÒS Resultats C.Balonmano Vinaròs

Resultats C.Balonmano Vinaròs

612

Espectacular aspecte el que presentava el pavelló el dissabte per la vesprada per a assistir a la presentació del Club Balonmano Vinaròs. Feia molts, molts d’anys que el Vinaròs no podia presentar 5 equips i enguany, després d’un gran esforç, s’ha aconseguit aquesta fita i esperem anar creixent any rere any.

Un acte, en el que el president feia de speaker i anava presentant, un a un, a tots els jugadors, els quals eren animats per la gran quantitat de gent que hi havia present. Però, sens dubte, la ovasió més forta de la tarde va ser per al alma matter del Club Balonmano Vinaròs, Juan Carlos Ribera «tremendo», reconeixent-li la grandíssima tasca que fa tots els dies per a que el balonmano funcione.

A més, com a fi solidari, es van arreplegar un gran nombre d’aliments per a la Creu Roja.

Finalment, des del Club Balonmano Vinaròs, desitjar un bon nadal i feliç any nou.

 

 

Cadet autonòmic grup nord

Puerto Sagunto “A” 38 – Club Balonmano Vinaròs “A” 8

Vinaròs. Pol, Steven (3), Edgar (1), Quim (1), Iker (2), Antonio, Joan (1).

 

Partit que es tenia que jugar i intentar acabar d’una manera digna davant d’un equip molt superior en tots els aspectes. D’un bon començament ja es va veure la superioritat del Sagunto, amb una grandíssima defensa que parava els intentar dels rojets d’arribar a porteria. Tot i així, els nostres jugadors, van intentar en tot moment jugar-li de tu a tu al súper líder de la categoria.

 

 

Cadet preferent grup nord

Club Balonmano Vinaròs 14 – Club Handbol Benicarló 43

Vinaròs. Van jugar: Pol i Joan, Didac (2), Raga (4), Juan (2), Ayza (1), Marcos (2), Victor, Tomàs.

El nostre cadet va patir una severa i esperada derrota front als veïns. Destacar l’entrega dels xiquets, que tots són cadets de primer any, i n’hi ha que són el primer any que juguen, contra un Benicarló de segon any molt treballat que ens va passar per damunt.

 

Infantil preferent  grup nord

  1. Bm. Vinaròs 20
  2. Handbol Benicarló 19

Vinaròs. Joan, Raga (11), Biel (4), Andrés (1), Carlos (1), Unai (3), Nestor, Martin i Yannick.

Miniderbi i partidàs el que mos van tornar a oferir una vegada més els més menuts del club. Al final se va patir una mica després de anar guanyan tot el partit de 4 i 5 gols, però una relaxació final dels nostres va permetre als benicarlandos aproparse al marcador.

Els de Jordi Figueres desde el porter Joan, que ho parava tot el que li tiraven, passan per tots els seus companys van fer un magnific partit destacan al tanque Raga que en la seua força trencava la defensa forastera. Desde açi volem felicitar a eixos valents que cada día van milloran i ens fan disrutar amb els seus partits,

Article anteriorLa ConsoVoz Kids edició Nadal
Article següentResultados y Crónicas Benicarló Base Fútbol