Inici BENICARLÓ Residència El Collet a Benicarló activa el protocol anticovid19 per dos casos...

Residència El Collet a Benicarló activa el protocol anticovid19 per dos casos positius

514

Un treballador i un usuari han donat positiu en covid19. El brot del Centre Geriàtric continua actiu, amb 8 residents i 4 treballadors contagiats.

La Residència El Collet de Benicarló per a persones amb discapacitat ha activat tots els protocols anticovid19 després d’haver-se confirmat dos casos positius en el centre: un que correspon a un treballador i un altre que correspon a un dels usuaris, que ha quedat immediatament aïllat de la resta d’usuaris.

Les proves PCR es van dur a terme dissabte al matí, després que divendres a primera hora de la tarde es confirmara el positiu d’una de les treballadores del centre, i diumenge a la matinada, una vegada coneguts els resultats, es van posar en marxa totes les mesures higièniques, d’aïllament i de protecció establertes seguint el pla de contingència.

La presidenta de l’Organisme Autònom de Centres Socials Especialitzats, Gemma Cerdá, ha confirmat que «totes les famílies estan assabentades de la situació» i ha subratllat que «estem implementant totes les mesures requerides per tal de fer front al brot i intentar erradicar els contagis el més prompte possible».

El brot del Geriàtric: 12 persones contagiades

Pel que fa al Centre Geriàtric, on la setmana passada es va detectar un brot de 8 persones (6 usuaris i 2 treballadors), els casos han augmentat en quatre, i actualment hi ha 8 residents i 4 treballadors contagiats.

Divendres a la nit es van dur a terme tasques de desinfecció en totes les estances del centre.

La presidenta de l’OACSE ha manifestat que «a pesar de l’increment dels casos, l’evolució de les persones residents afectades pel virus, a data d’avui, és estable i segueixen el control dels sanitaris del centre».

Article anteriorFesta de la Carxofa de Benicarló en la fira Mediterranean Gastrónoma
Article següentPeñíscola consensúa con el equipo directivo el proyecto de ampliación del colegio