Inici BENICARLÓ Renfe: Protestes i ampliació de servei per a Setmana Santa

Renfe: Protestes i ampliació de servei per a Setmana Santa

370

L’Ajuntament de Vinaròs exigeix a Foment millores al servei ferroviari

El ple de l’Ajuntament de Vinaròs va aprovar per unanimitat una moció rebuda de la plataforma ciutadana “Trens Dignes al Maestrat” i presentada pel PVI per a exigir la millora en el servei ferroviari, ja que malgrat l’augment de les freqüències, continuen havent-hi problemes en aquest servei. La plataforma Trens Dignes i els usuaris de Renfe al País Valencià havien demanat als ajuntaments de Terres de l’Ebre i les comarques valencianes de la Plana i el Maestrat que portaren als plenaris aquesta moció per la millora del transport ferroviari. En la resolució es reclama que els ajuntaments denuncien davant del Ministeri de Foment “el greu deteriorament” d’un servei que, segons dades de la mateixa empresa, utilitzen diàriament més de 40.000 persones en el conjunt de les 6 línies de la xarxa.

Mentres, Compromís Sentat denuncia que  “El Govern no preveu posar en servei els polèmics trens‘EVA’ entre València i Barcelona a partir del 2020 i la plataforma ‘Trens dignes al Maestrat’ Trens Dignes al Maestrat, indignats amb Renfe i una vintena d’entitats més de diferents indrets i sectors van promoure una “xiulada” dissabte 9 de març i s’esperen noves concentracions.

Paralelament, fa dos dies, Renfe anunciava que ofereix a partir d’aquest divendres 30.000 places addicionals en trens d’Alta Velocitat, Llarga Distància i Mitjana distància amb origen i destinació la Comunitat Valenciana durant la Setmana Santa.

Article anterior2×1 en libros para celebrar el 25 aniversario de Antinea
Article següent(Avance) Entrevista a Anna Fibla – Totes i Tots Som Vinaròs