Inici PREMSA VALENCIANA PSOE Vinaròs demana la dimissió d’Amat

PSOE Vinaròs demana la dimissió d’Amat

775

També estudia presentar una demanda per calúmnies i injúries

Dilluns matí, van comparéixer en roda de premsa el PSOE Vinaròs, amb Guillem Alsina, candidat i portaveu, Edu Barberà, secretari local del Partit, i Agustí Guimerà, president local. Segons van informar, estan estudiant presentar una demanda per calúmnies i injúries contra Juan Amat, el portaveu del PP de Vinaròs, per haver dit en la passada roda de premsa, que Vinaròs ha tingut “un govern corrupte” en aquests últims quatre anys. Amat havia acusat l’alcalde, Enric Pla, i els membres de l’equip de govern d’haver ocultat als vinarossencs fins passades les eleccions municipals, el cas del compte del Consell Local Agrari que va costar el cessament de Jordi Moliner, regidor de Compromís.

Amat també assegurava que l’alcalde va mentir quan va afirmar que desconeixia l’existència d’aquest compte, mostrant una junta de govern de 30 de gener de 2017 en la qual el secretari de la corporació informa d’ella i proposa que es regularitze.

“Respectem la presumpció d’innocència a la qual té dret tota persona i esperem que es pronuncie la justícia, i recordem que es tracta d’un cas que afecta només a una persona i no a tot l’equip de govern”, indiquen els socialistes.


foto: Maestrat.tv

Respecte a l’acta de la junta de govern de 30 de gener de 2017 -que va mostrar Amat per a afirmar que l’alcalde coneixia l’existència d’aquest compte del Consell Local Agrari-, Guimerá va assenyalar que el portaveu popular va ometre que en la mateixa hi havia també un paràgraf que indica que “la secretaria proposa que es porte a terme la regularització de l’activitat econòmica relativa al Consell Local Agrari, que no disposa de personalitat jurídica pròpia” i que “a la vista de l’exposat la Junta de Govern acorda que es porten a terme les actuacions necessàries per a dur a terme aquesta regularització, amb la incorporació de les quantitats econòmiques indicades en els comptes municipals, així com, si s’escau, la incoació dels expedients per a aprovar les taxes i preus públics corresponents a les activitats que generen ingressos”. Per part seua, Barberà va assenyalar que “en cap moment s’ha ocultat informació a la ciutadania, s’ha estat totalment transparent, però hi ha partits polítics que ara han tret el manual de la derrota i han endollat el ventilador”.

Dimissió d’Amat
Per a Barberà “Amat no pot estar quatre anys més cobrant un sou de l’Ajuntament de Vinaròs, perquè només aporta crispació, ha paralitzat projectes molt importants per a la localitat i ha judicialitzat constantment els plenaris de Vinaròs. Creiem que el PP de Vinaròs té persones que poden aportar més, que poden fer una bona oposició. El tema Jordi Moliner està més que amortitzat, tots saben ja, què ha passat i no és moment de fer un ús polític com fa el PP”.

 

Notícies relacionades

PP y PVI acusan a Pla: “Ocultó el caso por las elecciones y conocía la cuenta del Consell”

Article anteriorCEIP Ródenas: Excursió Fi de Curs a Benagéber
Article següentInscripcions a l’Illa: col·lapsades