Inici BENICARLÓ PROTESTA: Correus tanca la U.D. Vinaròs

PROTESTA: Correus tanca la U.D. Vinaròs

656

Els afectats de correus donen la seua opinió sobre el trasllat dels repartidors a Benicarló

Signa: Treballadors de Correus afectats

Volem comunicar que Correus tanca la U.D. Vinaròs o siga la CARTERIA DEL POBLE DE VINARÒS i la uneix a la de la veïna ciutat de BENICARLÓ.
Això comporta molts inconvenients, dels quals ens agradaria enumerar alguns:
1. Es perdrà accessibilitat: davant qualsevol necessitat que tinguem relacionada en la correspondència o paqueteria que rebem a casa, caldrà DESPLAÇAR-SE a BENICARLÓ per a poder gestionar-la.
2. Es perdrà temps: no fa falta el mateix temps per a anar a carteria Vinaròs que haver de fer-lo a BENICARLÓ.
3. Possibles retards dels envios: el fet que tots els carters hagen de sortir de Benicarló per a poder repartir Vinaròs, afavoreix la possibilitat de més problemes deguts a la distància més grossa des del lloc on es recull el correu fins al lloc on es pot començar a distribuir el mateix.
4. Possibles deterioros dels envios: al ser major la distància que hauran de sofrir els paquets i altres productes que rebem,també serà major la possibilitat que tinguen algun desperfecte.
5. Problemes en l’adreça: si algú ens ha enviat alguna cosa i s’ha equivocat en ficar-la, si no sabem per què no hem rebut alguna cosa, si ens fa falta un carnet, si necessitem urgent un paquet, etc. ja no podrem passar per carteria i solucionar-lo haurem d’anar a Benicarló.
6. Menor sostenibilitat: just en el moment en què els països estan conscienciant-se de la necessitat de reduir la contaminació, Correus decideix que a tota una ciutat com és Vinaròs s’haja de repartir en moto o cotxe, i que tots els carters hagen de fer ús de vehicles per a anar al seu lloc de treball, lloc on ara s’accedeix en bici o a peu.
Opinem que Vinaròs és una ciutat gran, en molts habitants, capital de comarca, amb molt de volum de correspondència i paqueteria i no es mereix el menyspreu que tot açò comporta.

COM A VINAROSSENCS NO VOLEM PERDRE SERVEIS NI DRETS.