Inici VINARÒS Prop de cent xiquets participen en les Escoles Esportives Municipals

Prop de cent xiquets participen en les Escoles Esportives Municipals

133

Les activitats s’ofereixen en tots els centres educatius des de P5 fins a 6é de primària amb la finalitat que els més petits s’introduisquen en el món de l’esport

Un total de 101 xiquets participen en les Escoles Esportives Municipals d’Iniciació, Animació i Recreació Esportiva, EMIARE. Les activitats s’ofereixen en els centres educatius, després de la jornada lectiva, amb la finalitat d’ajudar als pares i mares a conciliar la vida laboral amb la familiar. Cal destacar que els 101 alumnes que participen a l’EMIARE corresponen a xiquets i xiquetes des de P5 fins a 6é de primària, on cal afegir els 70 de P3 i P4 que s’han inscrit a psicomotricitat.

El regidor d’Esports, Edu Barberà, ha agraït la col·laboració de les Associacions de Famílies dels Alumnes, AFES, així com la implicació de les direccions dels col·legis per fer possible la posada en marxa de l’EMIARE. Segons assenyalava “es tracta d’un servei que pretén iniciar als xiquets dintre del món de l’esport, al mateix temps que es fomenta un estil de vida saludable i s’ajuda als pares i mares a continuar amb la seua rutina diària”.

Barberà comentava que la intenció de l’Ajuntament és treballar conjuntament amb els col·legis i AFES de cara al proper curs de l’EMIARE amb l’objectiu de corregir les errades que s’haguen pogut cometre i garantir un servei de qualitat, que s’acabe consolidant al municipi.