Inici VINARÒS Esports presenta Jovesport i la nova temporada de l’EMIARE

Esports presenta Jovesport i la nova temporada de l’EMIARE

70

L’objectiu és iniciar als xiquets i xiquetes en la pràctica esportiva, a més de fomentar l’activitat física dintre d’un estil de vida saludable

Aquest matí el regidor d’Esports, Lluís Adell, acompanyat pel tècnic del Consell Municipal d’Esports, Nacho Chaler, ha presentat la nova temporada de les Escoles Esportives Municipals d’Iniciació, Animació i Recreació Esportiva, EMIARE, així també com una nova edició de Jovesport.

Adell ha indicat que “aquestes dues propostes formen part del nou pla estratègic de la Regidoria d’Esports per a promoure la pràctica de l’activitat física, per tal fomentar un estil de vida saludable entre la ciutadania”. Així mateix, assenyalava que l’EMIARE també suposa una ajuda molt important per a facilitar als pares i mares la conciliació familiar, perquè les activitats es faran als mateixos col·legis de 16:00h a 17:00h.

Escoles Esportives Municipals d’Iniciació, Animació i Recreació Esportiva, EMIARE

El regidor ha destacat que “tot i que encara falten mesos per a iniciar el nou curs escolar, des de l’Ajuntament hem decidit fer ara la presentació per ajudar a la planificació familiar, a més de facilitar la coordinació als col·legis perquè puguen organitzar les activitats”.

Per la seua banda, el tècnic Chaler ha detallat que dintre de l’EMIARE s’oferiran activitats de psicomotricitat per als xiquets i xiquetes de P3 i P4 al Pavelló Municipal. En aquest cas, hi haurà diferents horaris de vesprada, des de les 15:45h fins les 19:10h, per a facilitar als pares i mares el trasllat dels petits fins al poliesportiu municipal. D’altra banda, l’EMIARE també inclourà les activitats esportives per als xiquets des de P5 fins a 6é de Primària, que s’oferiran en els mateixos centres educatius amb multiesport.

Les inscripcions per a les activitats de psicomotricitat es podran realitzar a partir del 17 de juny al web www.inscripcions.vinaros.es, mentre que per a l’EMIARE es podran fer a www.escoletesesportivesvinaros.com.

Jovesport

En aquest cas la programació es realitzarà durant el mes de juliol, en horari de 10:00h a 13:00h, i estarà adreçada per als xiquets de 12 a 14 anys, amb la pràctica de futbol, tennis, esports nàutics i fins i tot tallers de primers auxilis. Les inscripcions es podran realitzar els dies 11 i 12 de juny a través del web www.inscripcions.vinaros.es.