Inici VINARÒS Pretemporada C.B.Vinaròs

Pretemporada C.B.Vinaròs

377

Continuen els partits amistosos de pretemporada i esta semana va tocar al juvenil i al senior visitar Almassora en sort dispar. Mentres el futur va caure en un partit molt disputat, els grans van jugar un grandíssim partit van guanyar de manera brillant.

  Juvenil.

   C.H. Almassora     24

   C.Bm. Vinaròs        19

Ficha técnica

Vinaròs. Juanma,Sergi A., Ferran (1), Quim (2), Edgar(2), Carlos(2), Sergi(7), Oualid (4) , Casanova(1) i Marcos.

      Primer partit de pretemporada i ja es va vore que el juvenil enguany  tindrà que treballar molt per la falta de jugadors. Del any passat fallen 3 jugadors i es tindrà que recorrer als cadets per completar el equip de 9 jugadors actualment.

     Per el que va ser el partit van haber 2 parts diferents. La primera els nostres arribaven be a porta,mentres que en defensa es jugaba bastant be. Els primers 8 gols del Almassora van ser de penal, fet prou insolit,però els àrbits ho veen així. Es va arribar al descans en un 12-11 fruït de la igualtat a la pista.

    La segona part el Vinaròs va agafar una pàjara monumental i va estar 20 m. sense marcar i els locals en poquet van tindre prou per anarsen al electronic. Bon partit dels 3 cadets que van debutar en els juvenils i que van demostrar que podran donar un cop de má quan faigue falta.

         Senior.

    C.H. Almassora       21

     C. Bm. Vinaròs        26

 Vinaròs. Marc,Oualid (1), Max (4), Jesús , Nahuel (12), Taty(1), Gabri (2) i Gabi (4) ,Cristian(2) i Delhom(1).

Gran partit dels nostres davant de tot un 2 divisió i en domés 2 canvis i 1 juvenil. Per diferents motius de una plantilla de 18 jugadors només podien anar al partit 9, però això va ser més motiu per motivar al equip i fer un grandíssim partit i dominar de principi a final a un equip de superior categoria. La defensa del Vinaròs en 2 grans toŕres al mig com Jesús i Nahuel paraba tots els atacs locals i també estaba un inspiradíssim Marc per parar el que li arrivaba. En atac en gran movilitat i en pases constants al pivot Nahuel que aprofitava les asistencies per fer fins a 12 gols van demostrar la gran superioritat del dissabte del nostre equip.

Ja ho vam dir a principi de pretemporada i mos reafirmem,este equip te algo que si no es trenca pot fer grans coses enguany,ara cal seguir treballant i preparant una dura temporada.

A continuació enumerem el grup del Vinaròs per esta temporada.

C. Bm. Mislata B, H. Benicarló, C.Bm. Torrent, H. Betxi B, C.H. Vila-real B,Bm Alto Palancia,Bm Onda i C.Bm. Vinaròs.

Article anteriorEls alumnes del taller d’ocupació «Et formem» rebren formació complementaria
Article següentFestivitat de la Mare de Déu dels Dolors