Inici BENICARLÓ Els alumnes del taller d’ocupació «Et formem» rebren formació complementaria

Els alumnes del taller d’ocupació «Et formem» rebren formació complementaria

418

Orientadors laborals i professionals del sector han impartit cursos per a millorar l’ocupabilitat, centrats en tallers d’entrevistes i de competències clau. Creu Roja ha oferit formació en autoestima i primers auxilis.

Els 10 alumnes-treballadors que estan cursant el Certificant de Professionalitat en Administració i Gestió a través del taller d’ocupació «Et formem» han rebut durant les últimes setmanes formació complementària que ampliarà els coneixements que estan adquirint. En concret, han cursat un taller d’entrevistes de treball i un altre taller de competències clau, impartit per orientadors laborals i un professor de suport del projecte Obsedi Maestrat Litoral. D’altra banda, a través del projecte Acciónate, han realitzat un taller per a aprofitar les oportunitats orientat a la preparació per a la cerca d’ocupació.

Finalment, personal de Creu Roja els ha format amb un taller d’autoestima i un altre de primers auxilis.

Mentrestant, els alumnes continuen fent pràctiques formatives a la Biblioteca i l’Arxiu municipals.

Cal recordar que el taller d’ocupació «Et formem», que continuarà preparant els alumnes-treballadors fins a l’abril de 2019, està cofinançat pel Fons Social Europeu i per la Generalitat Valenciana a través del SERVEF, amb una subvenció total de 264.673,2 euros.

Article anteriorGran cap de setmana templer a Culla
Article següentPretemporada C.B.Vinaròs