Inici BENICARLÓ PRESENTADA LA FIRA I FESTA DE SANT ANTONI 2018

PRESENTADA LA FIRA I FESTA DE SANT ANTONI 2018

382

La Confraria de Sant Antoni Abat de Benicarló va presentar divendres 1 de desembre el llibret de la Festa 2018, així com els actes de la Fira que tindrà lloc el cap de setmana del 16 i 17 de desembre.

La confraria també va anunciar que estrena nou web amb tota l’actualitat de la celebració (www.santantonibenicarlo.com).
La presentació va anar a càrrec del president de la Confraria, Víctor Galán, de la Dama 2018, Mar Melet, així com del responsable de la Fira, José Luís Fandos i el secretari, Sergio Ortiz. Els majorals i majorales, juntament a l’Homenatge 2018, José Antonio Fresquet i Tere Foix també van participar en l’acte.

Fira participativa

La fira, de caràcter agrícola, ramader i multisectorial, arriba enguany a la seua 31ena edició i tindrà lloc a l’avinguda Catalunya i carrers adjacents.
Com a novetat la zona d’animals canvia d’ubicació i s’habilita també el carrer Pere Boquers. En esta edició destaca, de nou, la participació del Centre Militar de Saragossa que manté les races pures de sementals.

També s’ha apostat per una zona de food trucks i per l’ensinistrament esportiu caní i es comptarà, a més a més, amb una exposició de vehicles clàssics i amb una exhibició de bonsais.

Danses i balls, activitats i tallers per als més menuts, tir i arrossegament, doma lliure o pilota valenciana són també d’altres de les atraccions de la fira. La mostra ocuparà en este 2017 una superfície de 25.000 metres quadrats, superarà els 150 expositors i està previst que la visiten més de
30.000 persones.

Article anteriorLos desfiles del Carnaval se harán en circuito abierto
Article següentPeñíscola empieza una campaña para fomentar el reciclaje