Inici VINARÒS Policia Local de Vinaròs realitza controls del consum de drogues i alcohol

Policia Local de Vinaròs realitza controls del consum de drogues i alcohol

160

Els agents de la Policia Local de Vinaròs van realitzar la setmana passada, del 2 al 8 d’agost, un total de 28 controls de vehicles dintre de la campanya impulsada des de la Direcció General de Trànsit per a la vigilància i control d’alcohol i drogues entre els conductors.

En total els agents van realitzar 350 proves d’alcoholèmia, amb 17 positius, un 4,8% del total, mentre que en el cas de les drogues van realitzar-ne 10, en aquest cas amb sis positius.

D’altra banda, durant els controls també es van fer proves en els sistemes d’evacuació dels gasos tant en ciclomotors com en turismes. En total es van detectar set anomalies, quatre en motocicletes i tres en cotxes, com a conseqüència de les modificacions realitzades en els tubs d’escapament, amb emissions sonores per sobre de les permeses, unes manipulacions que a més suposen una infracció administrativa.

El primer tinent d’alcalde i regidor de Governació, Marc Albella, agraïa el treball dels agents de la Policia Local i insistia que “els controls que realitzen al llarg de l’any sobretot tenen l’objectiu de garantir la seguretat viària dels conductors, així com el compliment de les normes de trànsit, com ara l’ús correcte dels tubs d’escapament”.

Article anteriorPeníscola compartirà amb els escolars el llegat de Berlanga i la seua relació amb la ciutat
Article següentFi de curs a Casa Nostra: Un primer any per a recordar!