Inici COMARQUES Fi de curs a Casa Nostra: Un primer any per a recordar!

Fi de curs a Casa Nostra: Un primer any per a recordar!

1269

Un primer any per a recordar!

Ja fa quasi un any que vam començar amb molta il·lusió, treball i dedicació.

Entre joc i joc i molt d’aprenentatge, també hem gaudit de reunions i festes amb les famílies i tot l’equip. On hem compartit junts l’espai que habiten els menuts i menudes durant tot l’any i hem pogut gaudir de la lectura de la Documentació Pedagògica, preparada amb molta cura per tot el equip de Casa Nostra.

Un gran record que ens queda es una frase que ens van dir les famílies: “Heu fet de Casa Nostra, casa nostra” i aquest era el nostre propòsit, fer sentir als menuts i menudes i també a les seves famílies, com a casa. Formar una gran família!

 

Tot això seguint la nostra filosofia i els nostres valors com son: Criança a la natura,vincle afectiu, període d’adaptació adaptat als infants, joc i moviment lliure, flexibilitat d’horaris, baixa ràtio, alimentació saludable i relació espai – família.

Després d’un any de grans experiències hem arribat a l’escoleta d’estiu, on s’ha incorporat un grup de 6 infants més, d’edats entre 1 i 6 anys, ha sigut una experiència molt enriquidora per a ells i elles, amb activitats molt fresquetes i divertides per finalitzar el curs escolar.

Us desitgem un bon estiu i us esperem a setembre!!

Article anteriorPolicia Local de Vinaròs realitza controls del consum de drogues i alcohol
Article següent11 d’agost: dia de Santa Clara, al voltant de la Cala dels Cossis de Vinaròs