Inici PEÑÍSCOLA Peníscola programa per al mes de novembre una vintena d’activitats per fer...

Peníscola programa per al mes de novembre una vintena d’activitats per fer més visible la tasca dels Serveis Socials municipals

162

La Regidoria de Benestar Social impulsa, un nou any, activitats de conscienciació, tallers, concursos i formació 

L’Ajuntament de Peníscola ha començat aquesta setmana l’habitual programació de Novembre és Benestar Social que impulsa la Regidoria de l’àrea amb l’objectiu de visibilitzar la tasca dels Serveis Socials municipals en el municipi. El mes de novembre programa la commemoració i celebració de jornades internacionalment reconegudes com el Dia de la Infància, el Dia Internacional per la Tolerància o el Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència contra les Dones, per això aquest va ser el mes triat per a projectar activitats de conscienciació i formació en aquest àmbit.

“Des de la nostra àrea impulsem activitats per a tots els trams d’edat al llarg de tot l’any i el mes de novembre l’hem fixat en el calendari com una xicoteta mostra o resum de les possibilitats i capacitats dels serveis que prestem a la ciutadania, especialment als col·lectius més vulnerables i en risc d’exclusió” ha explicat la regidora de l’àrea, María Jesús Albiol. Enguany, concretament, més de 20 activitats es duen a terme en la programació prevista que inclou tallers d’alfabetització digital, xarrades sobre planificació familiar, legislació, addiccions a xarxes socials, autocures del cuidador de dependents, alimentació saludable, enganys i estafes, envelliment actiu o prevenció dels accidents en la llar. A més, s’inclou el curs de defensa personal per a dones, un taller sobre economia domèstica i una exposició d’il·lustracions de l’artista local Sergi Cambrils. El Punt Violeta estarà, a més, present en el Recinte de les Festes d’Hivern, que tindran lloc del 24 al 26 de novembre.

Amb motiu del Dia de la Infància s’inaugurarà el mural en el Poliesportiu municipal Juan Vizcarro, en l’accés a les pistes de frontenis.

Programació completa en aquest enllaç: https://www.peniscola.org/ver/15840/Noviembre-es-Bienestar-social-2023.html