Inici BENICARLÓ L’Ajuntament de Benicarló contracta 12 persones a través de tres programes d’ocupació

L’Ajuntament de Benicarló contracta 12 persones a través de tres programes d’ocupació

191

Els tres programes sumen una inversió de quasi 300.000 euros. Les persones contractades ja s’han incorporat a àrees com la Biblioteca, el Mucbe o la Brigada d’Obres i Serveis

L’Ajuntament de Benicarló reforçarà un any més la seua plantilla amb la incorporació de 12 persones beneficiàries de tres programes d’ocupació de dotze mesos de durada cadascun: EMPUJU (per a menors de 30 anys), EXPLUS (per a majors de 30 anys) i EMDISC (per a persones amb diversitat funcional).

Els tres programes compten amb una subvenció de la Generalitat i suposen una inversió total de 296.089,34 euros. Concretament, 108.561,61 euros per al programa EMPUJU, 125.259,99 per al programa EXPLUS, i 62.267,74 euros per al programa EMDISC.

Les 12 persones contractades ja s’han incorporat als seus respectius llocs de feina. A través del programa EMPUJU l’Ajuntament ha contractat una administrativa, un periodista i una ajudant de biblioteca. A través d’EXPLUS han entrat a treballar una arqueòloga, una ajudant de museu, dos peons d’electricista i dos peons de pintura; i a través d’EMDISC, un ajudant de museu al Mucbe, un conserge al CEIP Catalán i una administrativa.