Inici PEÑÍSCOLA Peníscola posa en marxa un dispositiu especial de seguretat en el cementeri...

Peníscola posa en marxa un dispositiu especial de seguretat en el cementeri per a Tots Sants

150
sdr

Davant l’arribada del primer de novembre, l’àrea de Serveis i la Policia Local de Peníscola han coordinat un dispositiu especial de seguretat per a evitar aglomeracions en l’accés al cementeri.

El cementeri municipal romandrà obert durant aquests dies de 8.00h a 21.00h ininterrompudament. L’accés a aquest serà per l’entrada principal i, el dia de Tots Sants, s’habilitarà l’eixida per la porta lateral.

L’aforament màxim permés serà de 50 persones; per a garantir-ho hi haurà personal de la Brigada Municipal per a controlar els fluxos de gent als accessos i per a facilitar el subministrament de gel hidroalcohòlic.

Dins del cementeri hi haurà presència policial per a garantir l’acompliment de totes les mesures de seguretat recomanades com el manteniment de la distància interpersonal o l’ús de mascareta.

El mateix alcalde ha volgut visitar avui el cementeri i comprovar les mesures que s’implementaran al llarg del diumenge i ha llançat un missatge a la ciutadania des de les seues xarxes socials en el qual prega que es realitzen les visites de manera escalonada, tant els dies anteriors com els dies posteriors al diumenge, dia de Tots Sants, per a evitar problemes d’aglomeracions. A més, els canals d’informació municipal recomanen que les visites siguen pel temps mínim imprescindible, per a garantir així la rotació de visites i reduir les possibles esperes en l’accés al cementeri.

Article anteriorLa XXXI Mitja Marató de la Carxofa es torna a ajornar
Article següentACTUALITZACIÓ CORONAVIRUS: Es dupliquen els nous casos de Coronavirus al Departament de Salut de Vinaròs i a Benicarló, i es disparen especialment a Vinaròs i de nou a Morella