Inici PEÑÍSCOLA Peníscola oferirà una desfilada de moda per a promocionar el comerç local

Peníscola oferirà una desfilada de moda per a promocionar el comerç local

26

L’acte es farà a les 19h al Passeig Marítim aquest dissabte 7 de maig

La Associació de Comerciants de Peníscola, amb la col·laboració de la Regidoria de Comerç de l’Ajuntament de la localitat, han impulsat un nou esdeveniment per a la promoció i dinamització de l’oferta comercial del municipi.
Concretament es tracta d’una desfilada de moda i complements d’establiments locals, que tindrà lloc en el Passeig Marítim, al costat de la Platja Nord i als peus de la ciutadella emmurallada.
“El lloc és meravellós i creiem que un marc idoni per a poder promocionar nostres comerços” ha explicat la regidora de l’àrea, Raquel París, felicitant la iniciativa de l’agrupació de comerciants.
Des de la regidoria es facilita la producció de l’esdeveniment i els comerços de la localitat les millors propostes de la temporada.
“Desfilaran models de totes les edats, també xiquetes i xiquets, amb qui estem preparant la seua participació amb molta estima, de la mà dels nostres comerços”, ha ampliat París.
Els establiments participants són Bijoux, Coquelito, La casa de las toallas, La Fleca, Logo, Menta, Nova Òptica, Tiendas Hola, Patufets, Puré Essence i Serendipity.
L’alcalde, Andrés Martínez, ha animat la comarca a assistir a l’esdeveniment que es desenvoluparà a partir de les set i mitja de la vesprada, “amb l’afecte i la il·lusió de tots” ha assegurat.