Inici PEÑÍSCOLA Peníscola obre el punt accessible de la Platja Sud

Peníscola obre el punt accessible de la Platja Sud

262

El nou mòdul de la Platja Sud, la inversió del qual ha superat els 83.000€, se suma al ja existent a la Platja Nord

L’àrea de Turisme i Platges de l’Ajuntament de Peníscola ha posat en marxa el nou servei de bany adaptat a la Platja Sud del municipi, un servei que arranca després de la instal·lació del nou Punt Accessible. Aquest nou espai compta amb 50 metres quadrats de tarima de fusta accessible des de la rampa d’accés des del passeig, i una estructura de pèrgola de fusta de 75 metres quadrats d’ombra.
El mòdul adaptat de 25 metres quadrats, consta de tres zones separades: vestidor amb taquilles, dutxes adaptades amb termo d’aigua calenta i bany amb lavabo adaptat.
El servei, tal com ha informat la regidora de l’àrea, Raquel París, es prestarà en horari ininterromput des de les 11h a les 19h en els mesos de juny i setembre, i s’ampliarà en 2 hores el servei durant els mesos de juliol i agost (de 10h a 20h)..
“Estem compromesos amb la millora de l’accessibilitat del nostre litoral i del conjunt de la destinació, per això sumem aquest nou Punt Accessible a les millores ja executades en l’any passat i els anteriors en aquesta matèria, per a continuar amb noves inversions que garantisquen el gaudi de totes i tots, de manera inclusiva i sense excepció” ha valorat París, durant la seua visita a la posada en marxa del servei. L’alcalde, que s’ha desplaçat fins als treballs juntament amb la regidora, ha posat en valor les diferents obres que s’han executat en aquest entorn per a millorar no sols el seu aspecte, sinó també la seguretat i salubritat de la zona, molt concorreguda a l’estiu per famílies que valoren la tranquil·litat de les seues aigües i la poca profunditat del litoral, “la platja sud és un espai molt tranquil i valorat pels seus banyistes, hem de continuar treballant per a millorar els seus serveis que, amb el nou Punt Accessible, fan un salt qualitatiu en matèria d’accessibilitat” ha manifestat.

En col·laboració amb Cocemfe Maestrat

Els representants de l’associació comarcal de persones amb discapacitat han visitat el nou Punt Accessible a la Platja Sud de Peníscola, per a poder conéixer i valorar de primera mà aquest nou servei que el seu president, Ramón Messeguer, ha valorat “molt positivament”. La regidora de Benestar Social, María Jesús Albiol, ha acompanyat l’agrupació amb la resta d’edils locals, per a poder comprovar la idoneïtat dels serveis i testificar el “compromís compartit per treballar per la inclusivitat de la destinació turística”.