Inici PEÑÍSCOLA Peníscola inicia les obres d’instal·lació d’enllumenat en la carretera Peníscola- Benicarló

Peníscola inicia les obres d’instal·lació d’enllumenat en la carretera Peníscola- Benicarló

315

El termini previst per a l’execució de les obres és de 200 dies des de la signatura de l’Acta de comprovació de replanteig i, per tant, la data prevista per a la finalització es fixa el mes de juny.

Se situaran 89 punts de llum en el vial amb lluminàries LED de consum més eficient, en sintonia amb la tasca ja realitzada en el conjunt de l’enllumenat públic de substitució de les antigues lluminàries de sodi per lluminàries de la mateixa tecnologia de baix consum.

L’alcalde, Andrés Martínez, ha visitat l’inici de les tasques i ha manifestat la seua satisfacció per l’inici de l’obra, “els processos de l’administració no són tan àgils com voldríem; l’obra es va adjudicar en l’últim trimestre del passat any i en aquest mes de gener finalment podem veure començar els treballs per a disposar de l’enllumenat en aquest vial tan concorregut, abans de l’estiu” ha manifestat.

L’obra d’instal·lació d’enllumenat públic, per a la millora de la seguretat en aquest vial, té un cost de 333.111,64€ i no és l’única prevista per a enguany; en matèria de millora de l’enllumenat, la Regidoria d’Urbanisme té també previst executar, entre altres, millores en la zona sud, en el camí del Pebret.