Inici PEÑÍSCOLA Peníscola demana a Castelló el vot per a brillar aquest Nadal amb...

Peníscola demana a Castelló el vot per a brillar aquest Nadal amb Ferrero Rocher

89

L’Ajuntament de Peníscola ha habilitat aquest matí un punt de votació itinerant per a incrementar la captació de vot a Castelló

El desplaçament ha sigut a la plaça de la Pescateria on l’equip municipal, encapçalat per l’alcalde, Andrés Martínez, ha informat els veïns i veïnes de la ciutat sobre l’objectiu de la campanya i els han demanat el seu vot.

Castelló és l’últim dels desplaçaments d’aquesta setmana, en la qual la delegació peniscolana s’ha acostat també a demanar el vot fins a Benicarló i Vinaròs.

“Sentir el suport de la nostra comarca i província és una pujada d’energia i il·lusió per a afrontar l’eliminatòria del dia 3 de desembre, data en la qual sabrem si som finalistes” ha explicat Martínez, agraint totes les mostres de suport dels castellonencs.

El consistori està ultimant els últims dies de campanya i preveu continuar amb la captació de vot en altres poblacions entre les quals considera incloure Morella, “pel seu gran atractiu, la nostra bona sintonia i la seua participació en el concurs amb èxit, amb anterioritat” ha explicat l’alcalde, que ha avançat que dilluns vinent s’anunciaran els nous desplaçaments.

Enllaç per a votar per Peníscola: https://pueblos.ferrerorocher.es/es/es/xp/pueblos/vota

Article anteriorBenicarló potencia el Nadal amb una il·luminació innovadora que dinamitzarà la ciutat
Article següentAmposta: parc dels Xiribecs – postal tardoral