Inici BENICARLÓ Benicarló potencia el Nadal amb una il·luminació innovadora que dinamitzarà la ciutat

Benicarló potencia el Nadal amb una il·luminació innovadora que dinamitzarà la ciutat

92

El 3 de desembre es farà l’encesa oficial de les llums de Nadal. La principal novetat és la instal·lació d’un sostre de llums blanques i daurades a la plaça de Sant Bartomeu.

El primer tinent d’Alcaldia i regidor d’Obres i Serveis, Ilde Añó, ha presentat avui les principals novetats en relació a la il·luminació dels carrers amb motiu del Nadal, «una il·luminació —ha explicat el regidor— que farà de Benicarló una ciutat més atractiva, amb més de 115 ornaments ubicats en els principals carrers i places que contribuiran a dinamitzar la ciutat, especialment les zones comercials i també la restauració».

Ilde Añó ha remarcat que «enguany hem fet una aposta decidida per la il·luminació, amb més de 2.000 metres de tira de garlanda que recorreran els carrers de Benicarló i més d’1,5 milions de bombetes microled». «Tot, amb un consum molt reduït, de poc més d’11.000 watts (equivalent al de 5 microones)», ha subratllat el regidor.

Una de les principals novetats d’aquest Nadal serà la instal·lació d’un sostre de llums blanques i daurades a la plaça de Sant Bartomeu, que contribuirà a oferir una imatge més acollidora per a tots els veïns i visitants.

Una altra de les novetats serà la ubicació de l’arbre de Nadal, que s’ha traslladat al passeig de Ferreres Bretó.

L’encesa de la il·luminació, tant de les places i carrers com de l’arbre de Nadal, es farà el proper divendres 3 de desembre a les 19.00 hores davant de l’Ajuntament, amb la presència de l’alcaldessa, Xaro Miralles, i la reina i dames de la Cort Honor de les Festes Patronals.

Article anteriorFestival Música de Cambra 2021 “Ciutat de Vinaròs” organizado por JM de Vinaròs
Article següentPeníscola demana a Castelló el vot per a brillar aquest Nadal amb Ferrero Rocher