Inici PEÑÍSCOLA Peníscola aprova avui l’avantprojecte d’ampliació del col·legi

Peníscola aprova avui l’avantprojecte d’ampliació del col·legi

85

L’Ajuntament de Peníscola en ple aprova avui l’avantprojecte d’ampliació del CEIP Jaime Sanz per a donar-li traslladat a la Conselleria de Educació que ha d’aprovar-lo.

L’ampliació que proposa el consistori contempla incorporar 8 noves aules per a educació infantil i primària, així com la reforma d’una novena aula.

La Regidoria de Cultura i Educació va sol·licitar amb anterioritat l’adhesió al Pla Edificant i va consensuar amb els representants de l’administració autonòmica i la comunitat educativa les línies generals del que hauria de ser el projecte que han desenvolupat els serveis tècnics de la Regidoria d’Urbanisme. El pressupost estimat total per a la construcció és de 4,7 milions d’euros

Beques per a escolars

El Ple de l’Ajuntament aprovarà també avui les bases reguladores de les ajudes que l’Ajuntament concedeix per a l’adquisició de llibres de text corresponents al present curs acadèmic. Les ajudes són, en aquesta convocatòria, per als alumnes d’infantil i els alumnes de batxillerat. En el cas dels primers, les ajudes seran de 15€ per alumne sol·licitant; en el cas dels majors, de 50 euros.

Podran acollir-se a aquestes ajudes els empadronats, amb almenys un any d’antiguitat, emplenant el formulari de sol·licitud i aportant la documentació requerida.

Imatge: Visita del director general d’Infraestructures Educatives, Victor García Tomàs, este estiu

Article anteriorACTUALITAT CORONAVIRUS: Arriba la nova ona de Covid, quasi duplicant els nous casos al Maestrat
Article següentLa Generalitat preveu 1,8 milions d’euros d’inversió a Benicarló per al 2022