Inici BENICARLÓ La Generalitat preveu 1,8 milions d’euros d’inversió a Benicarló per al 2022

La Generalitat preveu 1,8 milions d’euros d’inversió a Benicarló per al 2022

87

La rotonda de la Ratlla del Terme, la millora de l’accés a la Mar Xica i l’ampliació del Centre de Salut Integrat són les principals inversions previstes en el projecte de pressupostos de la Generalitat.

La Generalitat Valenciana preveu per al 2022 una inversió d’1,8 milions d’euros per a Benicarló. Així es reflecteix en el projecte de pressupostos que el conseller d’Economia i Hisenda, Vicent Soler, ha presentat aquesta setmana a Castelló i en el qual s’inclouen els projectes de la rotonda de la Ratlla del Terme, la millora de l’accés a la Mar Xica i l’ampliació del Centre de Salut Integrat.

Pel que fa a la rotonda que s’ha construir a l’antiga N340 en la intersecció amb la Ratlla del Terme, la Generalitat ha previst una dotació de 400.000 euros. Aquesta és una demanda dels ajuntaments de Benicarló i Peníscola per a millorar la seguretat viària de la zona i garantir millors accessos a l’entorn comercial i industrial.

Sobre la Mar Xica, el projecte de pressupostos preveu 680.000 euros que es destinaran a habilitar aparcaments i millorar l’accés a la platja en la zona que està al costat del port esportiu.

Finalment, per a l’ampliació del Centre de Salut Integrat s’han previst 800.000 euros.

Article anteriorPeníscola aprova avui l’avantprojecte d’ampliació del col·legi
Article següentBenicarló senyalitza 34 punts negres per a reduir l’abandonament incontrolat de residus