Inici PEÑÍSCOLA Peníscola amplia el pont sobre el Barranc de Mongells per a millorar...

Peníscola amplia el pont sobre el Barranc de Mongells per a millorar l’evacuació de les aigües pluvials

17

La Regidoria d’Urbanisme de l’Ajuntament de Peníscola ha confirmat els avanços en l’obra d’ampliació del pont sobre el Barranc de Mongells, que s’han iniciat aquest mes de desembre i finalitzaran en els pròxims dies.

Els treballs es concreten en la instal·lació de tres tubs de 4,80 metres cadascun per a la millor canalització d’aigües pluvials del barranc, amb l’objectiu d’evitar inundacions i millorar la seguretat de la zona.
Per a dur a terme esta millora, en la part superior de les noves canalitzacions s’ha ampliat el vial en quasi cinc metres, a tall de xicotet pont que connecta amb la CV141. També s’han instal·lat dues tanques de protecció en cadascun dels extrems dels vials.

El regidor d’Urbanisme, Jorge Rovira, ha recordat la importància d’escometre esta obra de millora «molt demandada pels veïns i que ve a completar una sèrie d’actuacions en la zona, com per exemple, la duta a terme des de l’àrea de Medi ambient en el consistori, per la qual es va esbrossar de manera intensiva el llit del barranc recentment».

La inversió és de quasi 40.000 € que assumeix l’Ajuntament.