Inici VINARÒS Obres i Serveis adequa el mobiliari urbà de Vinaròs

Obres i Serveis adequa el mobiliari urbà de Vinaròs

286

La Regidoria d’Obres i Serveis, encapçalada per Carmen Morellà, continua amb les feines de millora dels espais i mobiliari urbà de la localitat, per tal d’oferir uns serveis òptims als veïns. En concret, durant aquesta setmana s’ha realitzat el canvi de paviment del parc infantil de la plaça de la Constitució.

La regidora Morellà ha indicat que “el terra antic estava format per lloses que degut al pas del temps i al desgast presentava diverses irregularitats, fet que fins i tot provocava algunes caigudes, per això s’ha decidit renovar tot el paviment per oferir així una major seguretat”. Segons afegia aquestes feines han comptat amb una inversió aproximada de 15.000€ realitzada amb fons propis de l’Ajuntament.

D’altra banda, Morellà ha anunciat que durant els propers dies s’instal·laran tres elements canins al gos-parc de l’avinguda de Castelló. En aquest sentit, comentava que “era una reivindicació dels usuaris de la zona que demanaven la col·locació de nous aparells per a gaudir del joc amb les mascotes”. Morellà assenyalava que la millora dels parcs canins de la ciutat serà una de les tasques que es desenvoluparan des del Departament durant el proper any, amb la voluntat d’oferir unes instal·lacions òptimes per als usuaris i mascotes.

Actuacions en l’enllumenat

La Regidoria d’Obres i Serveis, a través de l’empresa encarregada de la gestió de l’enllumenat públic, treballa en la instal·lació de LEDS de baix consum a l’estructura del Limbo, al passeig de Fora del Forat, per dotar de major il·luminació aquesta zona. El cost d’aquesta actuació és de 6.400€, amb l’objectiu de millorar la visibilitat i seguretat d’aquest tram del passeig.

Per acabar, cal destacar que a aquestes feines de millora de la il·luminació s’afegeixen les que s’han executat aquesta setmana a l’avinguda de Maria Auxiliadora, amb la instal·lació 15 de noves lluminàries de vorera amb tecnologia LED de baix consum, per millorar també visibilitat del vial.

Article anteriorACTUALITZACIÓ CORONAVIRUS: es tripliquen els infectats i tornem a rècord de xifres. Es frenen a Benicarló i Peníscola, es disparen a Vinaròs i propaguen pel Maestrat
Article següentLa gastronomia com a eix fonamental de l’estratègia turística de Benicarló