Inici COMARQUES BAIX MAESTRAT Oberta la 2ª convocatòria d’Ajudes Parèntesis “Pla Resistir” a Càlig

Oberta la 2ª convocatòria d’Ajudes Parèntesis “Pla Resistir” a Càlig

140

L’Ajuntament de Càlig paga més de 20.000€ a autònoms i microempreses de la localitat afectades per les mesures sanitàries a causa del Covid-19.

Ja es poden sol·licitar les Ajudes Parèntesis “Pla Resistir” que suposen la concessió directa d’ajudes econòmiques a autònoms i microempreses que tinguen el seu domicili fiscal i desenvolupen la seua activitat econòmica en el municipi de Càlig. Podran optar a elles totes aquelles que desenvolupen la seua activitat en els sectors que s’han vist més afectats per les mesures de contenció que ha provocat el Covid-19 adoptades per l’Autoritat Sanitària.

Actualment l’Ajuntament pagarà 17.400€ a 8 microempreses i treballadors autònoms de la localitat que es van presentar a la primera convocatòria de les Ajudes Parèntesis “Pla Resistir”. L’Ajuntament s’ha posat en contacte per a ajudar en la tramitació d’aquestes ajudes amb tots els autònoms i empreses del poble perquè pogueren tramitar-les. D’altra banda, l’Ajuntament ha aportat 3.800€ adicionals a la convocatòria per a d’aquesta manera cobrir tota la demanda.

La 2ª convocatòria de les Ajudes es poden sol·licitar fins al divendres 06 d’agost, inclusivament, de manera presencial en les oficines municipals de l’Ajuntament de Càlig o telemàticament, mitjançant signatura electrònica o certificat digital, a través de la Seu Electrònica (www.calig.sedelectronica.es).

Article anteriorFichaje de oro para el Mi Arquitecto C.B. Benicarló, Deshaun Cooper
Article següentComencen les Festes de Càlig