Inici VINARÒS Nou incendi provocat a Vinaròs

Nou incendi provocat a Vinaròs

251

La matinada del dissabte al diumenge al voltant de les cinc del matí es va registrar a Vinaròs un nou incendi provocat en mobiliari urbà que va afectar també diversos vehicles estacionats. Es tracta ara de tres contenidors, situats al davant al col·legi de la Divina Provisió, al carrer Convent. En aquest incendi, que va calcinar els contenidors, van quedar afectats dos cotxes estacionats al costat. A més, es va registrar un altre incendi provocat en un contenidor de cristall del carrer Sant Joaquim. En les tasques d’extinció van participar els bombers i la policia local.

Fotos: Bol
En tan sols una setmana ja són quatre els vehicles que han resultat afectats per actes vandàlics derivats d’incendis provocats, a més de diversos contenidors i una motocicleta. Cal recordar que fa només cinc dies un utilitari va quedar totalment calcinat després d’originar-se un incendi -també presumptament provocat- al carrer Centelles de Vinaròs.

El foc va afectar també parcialment a un altre vehicle que es trobava aparcat davant. I dos dies abans d’aquest succés s’havia cremat una motocicleta al carrer Obispo Lasala, paral·lela al carrer Centelles.