Inici PREMSA VALENCIANA Nou Concurs per al Cartell Carnaval de Vinaròs 2020

Nou Concurs per al Cartell Carnaval de Vinaròs 2020

1052

S’obrin les bases per al concurs del Cartell del Carnaval de Vinaròs 2020

Com a principal novetat, enguany no caldrà imprimir els cartells per a concursar

Un any més, la Comissió Organitzadora del Carnaval de Vinaròs i l’Ajuntament de Vinaròs publiquen les bases del concurs del cartell anunciador de Carnaval de Vinaròs 2020.

El cartell haurà de seguir la temàtica triada per al Carnaval de Vinaròs 2020 que ha sigut: Venècia. El termini de lliurament de propostes finalitza a les 24.00 hores del diumenge 24 de novembre, i com a novetat en aquesta edició el lliurament de treballs al concurs únicament serà vàlida en format digital a través del correu electrònic info@carnavaldevinaros.es

D’aquesta manera, es donarà possibilitat de participació a professionals de tot el país facilitant el lliurament de les propostes sense causar despeses d’impressió i d’enviament previs. La quantia del premi és de 800 euros per a la proposta guanyadora i es revelarà el dissabte 30 de novembre.

El concurs es resoldrà en dues fases, una primera en la qual un jurat triarà 3 propostes finalistes; i una segona en la qual les 30 comparses del Carnaval de Vinaròs triaran el cartell que representarà les nostres festes.

La secretària del concurs garantirà l’anonimat de les propostes i resoldrà totes les consultes a través del correu electrònic: info@carnavaldevinaros.es

Podeu consultar les bases aquí

Noticies relacionades:

El Carnaval de Vinaròs 2020 serà de Venècia