Inici BENICARLÓ NdP: “Trens Dignes Maestrat” sobre la posada en marxa de l’ampliació de...

NdP: “Trens Dignes Maestrat” sobre la posada en marxa de l’ampliació de trens

447

“Trens Dignes Maestrat” celebra que per fi tinguem una data de posada en marxa de l’ampliació de trens fins al Maestrat

Nota de Premsa, Benicarló, 2 d’octubre de 2018.

Per fi arriben bones noticies per a la nostra ciutadania, el 12 de Novembre si no sorgeix cap imprevist, és la data donada pel propi Ministre Jose Luis Ábalos, va ser l’encarregat de comunicar-ho via xarxes socials. Des de la Plataforma consideren que tot i arribar molts anys tard i més d’un any des de la creació de Trens Dignes, “Mes val tard que mai” i per tant és un fet molt positiu per a la ciutadania.

Tot i això, el portaveus de la plataforma es mostren prudents i després de tantes promeses incomplides, la satisfacció no serà completa fins a veure els nous horaris al web de Renfe i en definitiva fins que no passe el primer tren. D’altra banda també lamenten que com s’apropen eleccions, a alguns portaveus polítics els ha faltat temps per iniciar un bombardeig cap al rival polític, l’autoadjudicació de medalles i es poden comptar amb els dits de la mà les referències cap a la societat civil de la comarca, els vertaders beneficiats de l’augment de freqüències.

Tal com ha manifestat la Plataforma durant aquest temps, l’augment dels trens aportarà molts de beneficis a tota la ciutadania de la comarca, els estudiants que es desplacen a Castelló ja no es veuran obligats a llogar un pis, es facilitarà la vida a la gent que es desplaça a treballar, al metge o a realitzar tasques administratives, i els serveis públics del Maestrat com l’hospital o els jutjats deixaran de tindre mancança de personal.

Però la feina de la Plataforma no finalitzarà amb el compliment d’aquest objectiu, tal com es pot comprovar, la gestió de Renfe amb l’actual C-6 es prou caòtica amb retards i cancel·lacions, i esperen que s’ofereixi un servei digne. També que s’estudie la continuació dels trens fins a Tortosa, doncs no són pocs els estudiants que necessiten desplaçar-se a les universitats catalanes o gent del Montsià i de les Terres de L’Ebre que baixa cap a Castelló, el Sénia no pot ser una barrera imaginaria inaccessible si no una oportunitat de progrés per a tots els ciutadans.

Des de Trens Dignes esperen tardar molt a fer nous comunicats, serà senyal de que tot avança correctament. La Plataforma vol concloure donant la enhorabona una vegada més a tota la ciutadania i fer extensible el reconeixement als Mitjans de comunicació de la comarca i província que en tot moment han facilitat la tasca de difusió sobre el tema.

Article anteriorA licitació la reurbanització del carrer del Riu i adjacents (Benicarló)
Article següent“QCPCB” Capítulo 5: el método del plato