Inici COMARQUES Nadals, viatjar o en família?

Nadals, viatjar o en família?

483

 

Viatjar, com sempre diem a necesitamosviajar.com no es únicament contar destins, omplir passaports o sumar viatges. Nosaltres pensem que viatjar ens ha d’aportar experiències, coneixements, bons moments, bons records i perquè no, aprendre coses noves. 

Per això ens trobem que els nadals són unes dates on molta gent té vacances. Si ajuntem els caps de setmana i els dies festius, podem trobar-nos amb gairebé dues setmanes de festes. En canvi també són unes dates que la tradició ens obliga a gaudir tots junts amb la família. Per tant que hauríem de fer?

Per una banda, quan pensem en viatjar en dates nadalenques ens venen al cap moltes possibilitats, des de viatges d’esports de neu a viatges a les ciutats europees que tenen una gran tradició de mercats de Nadal. Els més intrèpids pensaran amb anar a Nova York a viure un Nadal i  cap d’any de pel·lícula. La gran varietat que hi ha de parcs temàtics també ens ofereix moltes possibilitats de viure uns Nadals especials o per als que busquen coses totalment diferents poden gaudir del sol i la platja i un molt bon temps a les illes Canàries. A més cap d’any es celebra a tot el món, per tant fa festa celebrar-lo a qualsevol lloc fora de casa.

Per l’altre costat, els que decideixen quedar-se, ja sigui perquè treballen o perquè volen, també poden viure experiències, bons moments i bons records. Primer que res mencionarem totes les activitats que es duen a terme a les nostres comarques. Vinaròs té un programa d’actes de Nadal molt extens, amb una gran festa de cap d’any a la plaça de l’Ajuntament. Benicarló també té molts actes i cal destacar l’exposició de pessebres per tota la ciutat. A Peníscola, trobem amb una excel·lent ubicació el mercat medieval. Per suposat és imprescindible visitar el fantàstic enllumenat de la població de Morella. I per suposat que més tradicional que fer les compres de nadal a les fantàstiques botigues dels nostres carrers, trobant-nos amb les persones conegudes. A més de tot això no podem oblidar la gran quantitat d’allotjaments rurals que hi ha per les nostres comarques que ens poden permetre gaudir d’aquestes dates amb amics o família sense recórrer grans distàncies. I organitzar-nos la nostra pròpia festa. I tot i el fred de l’hivern, a les nostres terres gaudim de molts dies de bon temps que ens permeten com durant la resta de l’any, realitzar activitats de senderisme, bicicleta, o visitar la gran quantitat de llocs interessants que tenim al nostre voltant com castells, ermites, cellers, paratges naturals i més.

En conclusió, ja sigui a casa o fora de casa, el més importat és gaudir, passar-ho bé i sempre amb un somriure i alegria. Viatjar ens aporta moments inoblidables, però també podem crear-nos i tenir aquests bons moments a la nostra zona i a casa. Així que des de necesitamosviajar.com volem desitjar-vos unes molt bones festes i sobretot molta felicitat per a tots els dies de l’any.

Bon Nadal i Feliç any nou

Andreu i Silvia (necesitamosviajar.com)

Article anteriorPresentat el cartell de les Falles de Benicarló 2020
Article següentFesta de l’Oli Nou a la Jana