Inici BENICARLÓ Músiques del món al Concert del Ninot

Músiques del món al Concert del Ninot

248

Les seccions més joves de la Coral Polifònica Benicarlanda han oferit un repertori temàtic, amb peces musicals d’arreu del món, al Concert del Ninot que han protagonitzat a l’Auditori Pedro Mercader este dissabte 9 a migdia.

Així, la Coral Infantil Bovalar ha interpretat cançons brasileres, a conjunt amb les vestimentes dels joves cantaires i de la seua directora Maria Foix. La Coral Infantil Petiquillo, que ha sorprés cantant alhora que sortia cap a l’escenari, ha presentat un repertori nord-americà de la mà de Raquel Maura, mentre que la Coral Juvenil Kylix, amb Liliana Vizcarro al capdavant, ha preparat per a l’ocasió un repertori zulu.

El concert, que ha conclòs amb una interpretació conjunta de tots els participants, ha comptat amb l’acompanyament al piano de Juanvi Lladosa i de César Jiménez a la bateria. Per últim, la dama de la Coral, Cristina Burriel, i el president de l’entitat, Leroy Ariza, han lliurat els records commemoratius, realitzats pels usuaris de l’IVASS Centre Ocupacional El Maestrat.

Article anterior(Artículo) ¿Que són las Criptomonedas?
Article següentC.N.Vinaròs en el X Trofeu Ballester