Inici BENICARLÓ Mucbe acull l’exposició ‘Dialogantes Tres’

Mucbe acull l’exposició ‘Dialogantes Tres’

397

Des del 13 de setembre, Benicarló acollirà «Dialogantes Tres», una mostra de treballs de pintura, fotografia i poesia visual amb una temàtica comuna: la naturalesa del procés artístic. L’exposició es podrà visitar al Mucbe fins al 21 d’octubre del 2018.

En aquesta exposició coordinada pel poeta madrileny J.Seafree, col·laboren 11 artistes els quals exhibiran un total de46 obres: 22 pintures, 8 fotografies i 16 poemes visuals. Els artistes participants d’aquesta exposició col·lectiva s’agrupen amb l’objectiu que les seues obres dialoguen en tres direccions: obra-obra, obra-espectador i artista-espectador.

Els creadors que s’emmarquen dins d’aquesta col·lectiva són Josep Sou, Paco Pérez Belda, Ibirico, María Jesús de Frutos, Elisa Gonzalo Tejedor, Minot, Javier López Ribota, Federico Romero Galán, Carmen Lafuente i la benicarlandaMaría Jesús Montía. D’aquesta manera el diàleg es converteix en un camí que revela de manera clara la bellesa del procés creatiu així com de l’obra, capaç de despertar sensibilitats en aquell que el camine. Per tal motiu, l’exposició es dividirà en dos sales, una on es podrà veure l’obra pictòrica tant abstracta com figurativa i una altra on s’exposaran les fotografies i poemes visuals.

L’exposició es podrà visitar al Mucbe, de dimarts a divendres de 9h a 14h i de 17h a 20h i el diumenge de 10.30h a 13.30h.

Article anterior(Galeria) Peníscola Festes Patronals 2018
Article següent“Que comer para comer bien” Capítulo 2: ¿Existen alimentos buenos y malos?