Inici COMARQUES BAIX MAESTRAT Maquinària del Consorci Provincial de Bombers arranja 20 kilòmetres de pista rural...

Maquinària del Consorci Provincial de Bombers arranja 20 kilòmetres de pista rural de Càlig

137

Durant les dos últimes setmanes s’han arranjat diversos camins en una actuació duta a terme per una pala articulada, una mixta i un rul·lo.

L’Ajuntament de Càlig ha estat supervisant, durant les dos últimes setmanes, els treballs de millora que han dut a terme operaris del Consorci Provincial de Bombers a diversos camins del terme municipal. La maquinària específica per estes tasques del Consorci ha permès dur a terme l’arranjament de camins com el de Perdigones, Pinar d’Evaristo, Massets, Cabanils, Cometes, Mas de Bernet, La Bassa, Basseta Pruñonosa i Pou Bonet.

La visita que es va realitzar fa uns dies per tal de revisar l’estat dels camins que han estat objecte de millora va comptar amb la presència del diputat de Bombers i Parc Mòbil, Abel Ibáñez, que va poder comprovar in situ l’actuació duta a terme acompanyat de l’alcaldessa de Càlig, Ernestina Borràs, el regidor d’obres, Marcel González, i la regidora i diputada provincial, Ruth Sanz.

González va agrair la tasca que s’està fent des de la Diputació “per a ajudar als pobles a mantenir els camins i pistes en perfectes condicions; es tracta d’un manteniment necessari per a poblacions com la nostra, on no disposem de maquinària adequada per a fer este tipus d’arranjaments”. Una pala articulada, una mixta i un rul·lo han sigut les maquinàries que han estat realitzant les actuacions i que han actuat sobre uns 20 quilòmetres de pista del terme de Càlig i també del terme de la veïna població de Cervera del Maestrat, donat que molts dels camins pertanyent a ambdós municipis.

Article anteriorDerrota en Menorca del Mi Arquitecto Benicarló que cierra la mejor temporada de la historia del club
Article següentMás parras y nubes al abasto… (autoayuda)