Inici BENICARLÓ L’IVAJ inclou dins del catàleg de Bones Pràctiques la Fira de la...

L’IVAJ inclou dins del catàleg de Bones Pràctiques la Fira de la Joventut de Benicarló

285

La Regidoria de Joventut està d’enhorabona, ja que recentment la Fira de Joventut, que enguany celebrarà la seua V edició, ha sigut reconeguda per l’IVAJ i estarà inclosa dins del catàleg de Bones Pràctiques d’Intervenció amb Joves. Aquest reconeixement afavorirà el disseny d’activitats per a la joventut de la comarca, la possibilitat de dur-les a terme, així com ser considerada una de les millors experiències del seu àmbit en tot el territori valencià. 

Els criteris seguits per a aquesta consideració han sigut els següents: planificació, gestió, inclusió, treball en xarxa, transversalitat, participació, innovació, eficiència i eficàcia, sostenibilitat en el temps, difusió i explotació dels resultats. Amb tot això, des de l’IVAJ, s’ha considerat que la Fira de Joventut de Benicarló està actuant com a motor comarcal per a la creació d’activitats d’intervenció amb joves a partir d’una situació d’inexistència de les mateixes quan va començar, el 2015. 

La regidora de Joventut, Susana Pérez, ha manifestat al respecte la seua satisfacció: «és un orgull aquest reconeixement, ja que valora el treball i sobretot els resultats, i com any rere any va creixent. Tot això es pot veure en les demandes de participació del col·lectiu jove, per innovar i fer més gran encara la Fira de la Joventut.» «Des de l’àrea de Joventut i el CIAJ, portem mesos treballant junt amb els col·lectius juvenils i les penyes, en la pròxima edició i buscant el contingut més adient per continuar empoderant a la nostra joventut», ha afegit. 

Article anteriorResultados CB Gil Comes Vinaròs
Article següentPeñíscola se reivindica como destino turístico inteligente en Fitur