Inici BENICARLÓ Limit d’horari als comerços per l’ajuntament de Benicarló

Limit d’horari als comerços per l’ajuntament de Benicarló

422

L’horari autoritzat serà de dilluns a dissabte de 8.00 a 20.00 hores. Diumenges, no podran obrir.

Des del divendres 20 de març, l’Ajuntament de Benicarló limita l’horari d’obertura dels establiments comercials

Segons acaba d’anunciar la Regidoria de Comerç,  s’obligarà els establiments que tenen autoritzada l’obertura durant l’estat d’alarma a reduir el seu horari, de manera que podran obrir de dilluns a dissabte de 8.00 a 20.00 hores. Diumenges tots aquests comerços hauran d’estar tancats.

Atesa la situació d’excepcionalitat donada per la declaració de l’estat d’alarma, l’Ajuntament de Benicarló, a través de la Regidoria de Comerç, ha decretat la limitació horària dels establiments autoritzats a obrir durant l’estat d’alarma per tal de disminuir el màxim el risc de contagi de la població i la difusió d’aquesta pandèmia, tant per a les persones que treballen en aquests establiments com per a les persones que van a comprar.

Entre aquests establiments es troben els comerços de venda alimentària (forns, fruiteries, verduleries, carnisseries, peixateries, supermercats i hipermercats i botigues de begudes), de productes higiènics, papereries, comerços d’equips tecnològics i telecomunicacions, alimentació per a animals de companyia, tintoreries i bugaderies.

L’horari autoritzat serà de dilluns a dissabte de 8.00 a 20.00 hores. Diumenges, no podran obrir.

La regidora de Comerç, Clara Cid, ha remarcat que «aquesta mesura es pren per tal de garantir la salut de la població» i ha subratllat que «no posa en risc l’abastiment de productes de primera necessitat a la població, ja que tots els establiments comercials estan oberts i molt ben abastits». «A més —ha afegit la regidora—, tampoc suposa una situació de discriminació d’un establiment enfront d’altres, ja que tots els establiments estan fent horaris reduïts».

El decret entra en vigor a partir d’avui mateix (divendres 20 de març).

Article anteriorComercios: qué está permitido y qué no
Article següentSuspensio del pagament de terrases i altres mesures econòmiques a Vinaròs per paliar els efectes del Coronavirus