Inici BENICARLÓ L’èxit de l’autoedició de llibres

L’èxit de l’autoedició de llibres

367


Ningú pot dubtar de l’èxit de la Fira del Llibre de Vinaròs: es veu pel gran nombre de visitants, ‘paradetes’, etc. El que cada dia hem sorprén més tant com a editor i com a impressor és el nombre creixent d’autors/es que es llencen “a l’aventura” de publicar i editar.. i fins i tot vendre la seua obra.

Per a ells, sempre és tot un èxit publicar a escala personal. I aquest entusiasme, que comparteixen en amics i familiars, i també en nosaltres, és molt contagiós. Des d’Editorial Antinea, ens vam emocionar de veure com es va propagar a la Fira i aquests autors feien grupets i xarraven, compartien experiències, etc… i fins i tot venien llibres!, una cosa difícil a Espanya, on continuem a la cua dels països lectors. Però això no fa minva a aquests autors perquè ells cobren en el tresor més valuós del món: LA IL·LUSIÓ.

Un fort aplaudiment per a aquests autors, molt orgullosos de veure’ls a la Fira, per haver col·laborat en ells i tirar endavant el seu projecte. Gràcies Kevin Zamora, Joaquim Arnau, Joaquim Guimerà, Miguela Sanz, Ramon Puig,…

Signa Pablo Castell, editor.

Article anteriorL’èxit de la Fira del Llibre de Vinaròs des d’Antinea
Article següent(Avance) Entrevista a Manuel Villalta (Esquerra Unida Vinaròs)