Inici BENICARLÓ L’èxit de l’autoedició de llibres

L’èxit de l’autoedició de llibres

278


Ningú pot dubtar de l’èxit de la Fira del Llibre de Vinaròs: es veu pel gran nombre de visitants, ‘paradetes’, etc. El que cada dia hem sorprén més tant com a editor i com a impressor és el nombre creixent d’autors/es que es llencen “a l’aventura” de publicar i editar.. i fins i tot vendre la seua obra.

Per a ells, sempre és tot un èxit publicar a escala personal. I aquest entusiasme, que comparteixen en amics i familiars, i també en nosaltres, és molt contagiós. Des d’Editorial Antinea, ens vam emocionar de veure com es va propagar a la Fira i aquests autors feien grupets i xarraven, compartien experiències, etc… i fins i tot venien llibres!, una cosa difícil a Espanya, on continuem a la cua dels països lectors. Però això no fa minva a aquests autors perquè ells cobren en el tresor més valuós del món: LA IL·LUSIÓ.

Un fort aplaudiment per a aquests autors, molt orgullosos de veure’ls a la Fira, per haver col·laborat en ells i tirar endavant el seu projecte. Gràcies Kevin Zamora, Joaquim Arnau, Joaquim Guimerà, Miguela Sanz, Ramon Puig,…

Signa Pablo Castell, editor.