Inici BENICARLÓ ‘L’Escola Canta’ tancarà el curs a Benicarló amb un concert de més...

‘L’Escola Canta’ tancarà el curs a Benicarló amb un concert de més de 200 escolars

77

La cita tindrà lloc dissabte 13 de maig a les 19.00 hores al pati del Ródenas. Els escolars estaran acompanyats per la Banda Juvenil i interpretaran una peça del compositor Marcel Ortega amb text d’Isabel Marín

El proper 13 de maig a les 19.00 h tindrà lloc al pati del CEIP Eduardo Martínez Ródenas el concert de cloenda del programa «l’Escola Canta», una activitat educativa de promoció de la música i el cant en valencià organitzada pels centres CEIP Ródenas, CEIP Marqués de Benicarló i IES Joan Coromines, juntament amb l’Ajuntament de Benicarló, a iniciativa de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport.

Enguany, els xiquets i xiquetes dels dos centres de Primària interpretaran la cantata ‘El viatge de Robi’, una peça del compositor i director de la Banda Municipal de Castelló, Marcel Ortega, i text de l’escriptora Isabel Marín. L’alumnat comptarà amb la col·laboració de l’alumnat de l’IES Joan Coromines, que ha preparat la part teatral de la cantata, una peça que aborda el tema de l’amistat i els valors i combina música, cant coral, moviment coreogràfic i escenes teatrals, amb unes lletres de gran qualitat poètica.

La Banda Juvenil de l’Associació Musical Ciutat de Benicarló, dirigida per Pablo Anglés, serà l’encarregada de posar-hi la música.

L’entrada serà gratuïta però caldrà tindre invitació, que es repartirà als centres educatius participants i també al Mucbe a partir del 10 de maig.

Article anteriorPresentació a Sant Mateu de la pel·lícula ‘Bogre. La gran heretgia europea’ dins les jornades de ‘Camins dels Càtars’
Article següentVinaròs presenta la programació de la XXI Fira del Llibre