Inici BENICARLÓ Les platges del Morrongo i la Caracola en Benicarló renoven de nou...

Les platges del Morrongo i la Caracola en Benicarló renoven de nou les banderes blaves

164

Els distintius reconeixen la qualitat de les dos platges així com els serveis de seguretat i accessibilitat. La temporada començarà el 29 de maig i finalitzarà el 3 d’octubre.

Benicarló tindrà un any més dos platges amb el distintiu de qualitat de la bandera blava. El Morrongo i la Caracola han rebut de nou, per part de la FEE (Fundació d’Educació Ambiental), el reconeixement a nivell europeu per l’elevada qualitat ambiental de les seues platges i per l’excel·lència dels serveis que ofereixen.

La regidora de Turisme, Isabel Cardona, s’ha mostrat satisfeta pels dos distintius aconseguits, «fruit del treball realitzat durant tot l’any i dels recursos que s’han destinat a tindre les platges en les millors condicions». Cardona ha remarcat que «les dos banderes reconeixen l’esforç públic en el compliment dels criteris de qualitat en l’aigua i en la sorra, així com en els serveis de seguretat i accessibilitat per a les persones amb discapacitat».

Isabel Cardona ha subratllat la importància de la col·laboració amb les regidories de Medi Ambient i d’Obres i Serveis a l’hora de mantindre les platges en perfecte estat, tant pel que fa a la qualitat de les aigües com a la neteja de la sorra.

La temporada començarà oficialment el proper 29 de maig i finalitzarà el 3 d’octubre.

Article anterior4 victorias y 2 derrotas para el Gil Comes (basquet)
Article següentVinaròs: nebulositat al voltant del ‘ruedo’ de la plaça de bous