Inici BENICARLÓ Les platges de Benicarló pendents d’obertura

Les platges de Benicarló pendents d’obertura

256

Aquesta setmana s’anunciarà el dia de l’obertura oficial de les platges. Durant els pròxims dies s’instal·larà la cartelleria informativa i s’activaran les mesures d’higiene i distanciament social per a garantir la seguretat de tots els usuaris.

L’Ajuntament de Benicarló està treballant a destall per a ultimar tots els detalls per a l’obertura de les seues les platges coincidint amb l’inici de la Fase 2 de desescalada. Ara per ara, els esforços se centren en complir amb totes les normes de seguretat recomanades per les autoritats sanitàries i en senyalitzar cadascuna de les platges per tal de garantir al 100% les mesures dictades pel  Ministeri de Sanitat i les recomanacions incloses en la Guia de Platges Segures de Turisme Comunitat Valenciana que es va donar a conéixer el passat dimarts.

Per a adoptar aquest conjunt de mesures, la Regidoria de Turisme ha activat el Pla d’Ús de Platges Segures, que supervisarà l’Òrgan Gestor de Platges i que servirà per a coordinar totes i cadascuna de les actuacions que s’hagen d’anar implementant, no només de cara a l’obertura inicial de les platges sinó amb vistes a tota la temporada estival i a l’adaptació de la normativa en funció de les fases de desescalada que es vagen assolint.

L’alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, va contestar el passat divendres que «ara per ara, la nostra obsessió és garantir la seguretat dels banyistes» i va afegir que «la setmana que ve- referint-se a aquesta setmana- anunciarem la data oficial de l’obertura». «Mentrestant —ha dit— treballem nit i dia per a tindre-ho tot a punt».

Article anteriorBenicarló repartirà mascaretes avui i fins el 10 de juny
Article següentVinaròs fase 2: banyistes al Fortí i Fora del Forat