Inici BENICARLÓ Benicarló repartirà mascaretes avui i fins el 10 de juny

Benicarló repartirà mascaretes avui i fins el 10 de juny

256

A partir d’avui dilluns 1 de juny i fins al dimecres 10 de juny l’Ajuntament de Benicarló repartirà mascaretes a tot el veïnat a partir de 14 anys. Es distribuirà una mascareta del tipus FFP2 reutilitzable per cada persona empadronada a Benicarló i per a recollir-la caldrà acudir amb el DNI o NIE original a un dels punts habilitats: la Biblioteca, el Mucbe, la Brigada d’Obres, la Cambra Agrària i el Mercat Central.

Cada persona podrà recollir totes les mascaretes de la seua unitat familiar així com les mascaretes d’altres familiars o veïns, sempre i quan presente el DNI o NIE original d’aquests familiars o veïns.

L’alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, ha explicat, en referència a l’ús de les mascaretes, que «apostar per la prevenció és la millor arma que tenim ara mateix al nostre abast per posar fi a la pandèmia i per evitar possibles rebrots ara que les mesures de confinament s’estan flexibilitzant».

Xaro Miralles ha explicat que «hem distribuït els punts de recollida en diferents zones de la ciutat per tal d’evitar acumulacions en la zona del centre». Sobre això, l’alcaldessa ha reiterat que «seguim en estat d’alarma i, per tant, és necessari limitar els desplaçaments, així que facilitarem que les persones més vulnerables, com la gent gran o amb alguna discapacitat, no hagen de recollir personalment la mascareta sinó que podrà fer-ho un amic o familiar».

La recollida s’haurà de fer amb els elements de protecció necessaris per a garantir el lliurament en les màximes condicions de seguretat, de manera que serà obligat acudir als punts de recollida amb mascareta. El repartiment anirà a càrrec de treballadors de l’Ajuntament de Benicarló

Article anteriorCap mort en les últimes 24 per Coronavirus en tota la CV
Article següentLes platges de Benicarló pendents d’obertura