Inici BENICARLÓ Les obres d’adequació del jardí de la plaça Comunitat Valenciana en marcha

Les obres d’adequació del jardí de la plaça Comunitat Valenciana en marcha

200

Les actuacions consistiran a renovar els dispositius de reg localitzat, a regenerar la zona arbrada i a remodelar l’estany, així com les zones de passeig i descans. Les obres, que no afectaran a la zona de jocs infantils, està previst que estiguen acabades en un mes.

Avui han començat els treballs de condicionament de la zona enjardinada de la plaça de la Comunitat Valenciana, que se centraran en la renovació dels dispositius de reg localitzat, en la regeneració de la zona arbrada i en la remodelació i condicionament de l’estany i de les zones de passeig i descans, que es troben deteriorades pel pas del temps. En concret, els treballs de la zona arbrada consistiran a retirar els arbres en mal estat i a condicionar els arbustos i les palmeres.

La regidora de Medi Ambient, Filo Agut, s’ha mostrat satisfeta pel començament de les actuacions i ha agraït la col·laboració de tots els agents implicats en les obres. A més, la regidora ha remarcat que «les actuacions s’executaran sense afectar la zona de jocs infantils».

Article anteriorIV Trail “Ciutat de Càlig” el proper 27 d’Octubre
Article següentVinaròs es suma a la Setmana de la Mobilitat per a fomentar l’ús del transport sostenible